Átlátszó nagytisztaságú szilikon csövek

Transzprens szilikon cső

Transzparens szilikon cső gyártás nagy anyagtisztasággal és hőállósággal az ipar minden területére

Transzparens szilikon cső gyártás és extrudálás egyedi méretekben is!

Használható ipari, élelmiszeripari, egészségügyi, orvosi, és gyógyszeripari területre.

Anyaga: 100% melegen vulkanizált szilikonkaucsuk

Hőállósága: -45C-+200C

Átlátszó szilikon csövek fő tulajdonságai:

A szilikon csövek anyaga megfelel a szigorú amerikai FDA és a német BGVV előírásainak.

vékonyfalú transzparens szilikon cső gyártás

Vékony falú transzparens szilikon cső

Transzparens szilikon csövek fő jellemzői:

Nagy hő és hidegállóság, nagy rugalmasság, kiváló elektromos szigetelő tulajdonság, nedvességgel és vízzel szembeni ellenálló képesség, nagy vegytisztaság, vegyszerekkel szembeni ellenálló képesség, kültéri és beltéri alkalmazhatóság és hosszú élettartam jellemzi. Napsugaraknak és ózon sugárzásnak ellenáll. Vizes sós oldatok nem kezdik ki az anyagát.

A szilikon cső átlátszósága függ a falvastagságtól és a szilikon alapanyagoktól is. Vastagabb falú szilikon csövek enyhén opálosak, a vékonyabb csövek átlátszósága víztiszta.

Keménysége általában 60 ShoreA ami a gumiipari szabványban középkeménységnek felel meg. Ettől puhább vagy keményebb  kivitelben is elkészítjük.

Az általános áttetsző szilikon csövek előnye hogy a csőben áramló folyékony állagú anyagok, folyadékok vagy drótok a cső falán keresztül látszódnak, ezért alkalmasak burkoló csőnek ( héjcsőnek) vagy nívó csőnek.

Szilikon vákuum cső

Áttetsző, vastag falú szilikon cső

Az általános transzparens szilikon csövek használhatók folyadékok átvezetéséhez és adagolásához, vastagabb fallal szívó csőnek vagy nyomó csőnek, esetleg vákuum csőnek, vékony fallal burkoló és héjcsőnek, nagy anyagtisztasága miatt műtéti csöveknek, gyógyszeriparban, laboratóriumokban és élelmiszeriparban folyadékok elvezetéséhez. Az átlátszó szilikon csövek játékokhoz is használhatók pl. ördögbot vagy más néven virágbot burkoló anyagaként vagy cirkuszi kellékek csúszásgátló burkolataként.

Vállalunk nagy tisztaságú víztiszta szilikon csövek gyártását 50 mm külső átmérőig. A falvastagságot előre egyeztetett paraméterekkel vásárlóink határozhatják meg a technológia határain belül.

Transzparens szilikon cső gyártás folyadékok áramlás vizsgálatához, héjcsöveknek, dizájn elemekbe történő beépítésre, orvosi műtéti csöveknek,gyógyszeripari adagoló berendezésekhez stb.

Szilikon boltunkban több száz szilikon csőből azonnal vásárolhat függetlenül attól hogy vékony vagy vastagabb fallal keres csöveket. Árukészletünkről kérjük érdeklődjön.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*