Viaszos bevonatot képező impregnálószer kő felületekhez

Smiling House Stone Wax Viaszos kőimpregnáló

Smiling House Stone Wax kő impregnálószer jelentősen megnöveli a termés és bányászott kövek élettartalmát. A kezelt felületeknek csillogó viaszfényt varázsol, egyben az időjárási viszontagságoknak is ellenáll.

Használatával vízlepergető réteget képez, egyben  lemosható viaszos felületnek köszönhetően a tisztán tartása is könnyebbé válik. A Stone Wax felvitelével, a szilikonos összetevőknek köszönhetően, a páraáteresztő képessége megmarad, így biztosítja a felületek természetes vízháztartás megmaradását. A viaszrétegnek köszönhetően ellenáll a rárakodó természetes (pl. por, kosz, madárürülék) és mesterséges (pl. ragasztó, falfestékek, plakátragasztók) szennyeződéseivel szemben. Erős, makacs szennyeződéseket forró vizes nagynyomású berendezéssel eltávolítható. Tisztítás után a vízlepergető réteg megmarad, de a viaszos felület eltávozik. Ha szeretnék a fényes felületet visszakapni, újra kell kezelni a köveket. A termék vizes bázisú.

Viaszos kőimpregnáló szer használata

Az impregnálószert a kő felületre hígítás nélkül, két rétegben kell felhordani. Az anyagot ajánlott ecsettel, locsolással vagy permetezéssel lehet kezelni. A második réteget még az előző réteg száradása előtt kell felvinni. A kezelendő felületetnek száraznak kell látszani. Használat előtt mindig végezzünk el a próbakezelést. Próbakezelés során a felszívódásából megállapítható a felhasználandó anyagmennyiség.
A kőimpregnáló használata előtt a felületet mindig meg kell tisztítani az esetleges szennyeződésektől, foltoktól. Csak száraz tiszta területen alkalmazzuk.
A felület nem lehet átforrósodva, 10°C – 30°C között alkalmazzuk.
A Smiling House termékcsalás Stone Wax kő viaszos impregnálószere megvásárolhatja a Bondex Kft Szilikon szaküzletében. Aktuális készletünkről érdeklődjön személyesen szaküzletünkben vagy telefon elérhetőségeinket. A Stone Wax impregnálószer terméket online, az alábbi linkre kattintva rendelheti meg:  Viasz bevonatot képező impregnálószer vásárlás

Hőálló gumizsinór gyártás VIDEÓ

Kőimpregnáló szaküzlet címe

Szilikon bolt címe, elérhetőségek

Bondex Kft. szilikon szaküzlet
kis és nagykereskedelem, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V:  zárva

Tel./Fax: 06 1 2219212, 06 1 2209177, 06 1 2730504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu