Ásványi vakolat impregnálószer

Smiling House Wall protector vakolat és mészhomok tégla impregnáló

Smiling House Wall Protector, Ásványi vakolat és mészhomok tégla impregnáló
Ásványi vakolatok impregnálója alkalmazható vakolt falfelületek és téglafalak impregnálására.

Ajánljuk sokfajta ásványi felület kezelésére mint például homokkő, mészhomoktégla, beton, ásványi alapú vakolatokhoz.
Szilán/sziloxszán alapú vizes bázisú oldószermentes emulzió.
A szélsőséges időjárásnak kitett falfelületek idővel elkoszosodnak, megfakulnak, megrepedeznek, foltosodás képződik rajtuk. Az állandóan nedvességgel érintkező felületeken megjelenhet az alga, moha letapadása. A káros uv sugárzás, a sok csapadék, a fagy hatására a vakolt falfelület, téglafalfelület szerkezete  bizonyos idő elteltével meggyengül, megrepedezik, mállani kezd. A folyamat először csak esztétikailag nyújt csúnya látványt , de az állandóan fennálló nedvesedés az építőanyagok mélyebb rétegeiben is elkezdi kifejteni romboló hatását. Ha nem foglalkozunk az állagmegóvással visszafordíthatatlan károkat okozhat épületeinkben.

A vakolatok, téglafelületek állagmegóvására ajánljuk a Wall protector impregnálószert.  A szer hatóanyaga a felületre történő felkenést követően, bejutva a mélyebb anyagszerkezetbe szinte azonnal  kifejti hatását. Az emulzió vizlepergető szilikongyantává alakul át a fal vagy tégla anyagszerkezetének pólusaiban. Ezáltal a vakolat, téglafelület vízfelszívó képessége csökken, vízlepergetővé válik. A  kezelt felület kapillárisaiban, pólusaiban kialakult szilikongyanta csak a víz felszívódásának útját zárja el az építőanyag szabad légzését nem befolyásolja.

Figyelem ! Nem alkalmazható kemény anyagú felületek kezelésére mivel szívóképességük igen csekély. ( gránit, csiszolt felületek, márvány, mészkő, terméskövek).
Az impregnálószer felhordása történhet ecsettel, festőhengerrel, szivaccsal. Arra figyeljünk hogy a felhordás egyenletes legyen. A szer kis mennyiségben tartalmaz gombásodás elleni konzerváló szert is.

Fontos! Az impregnálással konzerváljuk a kezelt felületet. Ezért mielőtt alkalmaznánk az impregnálót, a kezelendő felületet alaposan tisztítsuk meg a rárakódott szennyeződésektől. Impregnálást követően a felületen maradt koszt már nagyon nehezen vagy egyáltalán nem lehet eltávolítani.Alkalmazása száraz, fagymentes időben történjen.

Vakolat és mészhomok tégla impregnáló tárolása:

Az eredeti jól lezárt flakonban 0-30 C közötti hőmérsékleten tartható. Minőségét a címkéjén feltüntetett dátumtól számított két évig megőrzi.
A Wall Protector azonnal megvásárolható szilikon szaküzletünkben 1l-es, és 5l-es műanyag flakonos kiszerelésben. Nagyobb 20 l-es  kiszerelés, megrendelhető. Átvétele rendeléstől számított 2-3 munkanap. Igény esetén a terméket MPL utánvétes csomagként elküldjük a megadott címre. Online vakolat impregnálószer vásárlás

Szilikon lemez élvédő gyártás VIDEÓ

Vakolat impregnálószerek szaküzlete:

Szilikon bolt címe és elérhetősége

Bondex Kft. szilikon szaküzlet
kis és nagykereskedelem, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V:  zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 061 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu