Smiling House Clinker & Cobblestone Protector

 Térkő impregnáló klinker tégla és térkövek szilikon alapú vízlepergető impregnálószere. Nagy nedvszívóképes felületek impregnáló szere. Alkalmas műkő burkolatok, beton burkolatok, viacolor és térkő burkoló kövek beeresztésére és impregnálására.

Könnyű kezelhetőségük és lerakásuk miatt egyre jobban elterjedt burkoló anyagok lettek a térkövek vagy más néven viacolor. Régebben csak köztereken láthattunk szép esztétikai megjejelenéssel térburkoló köveket, de ma már otthoni felhasználók körében is egyre népszerűbb anyag. A térburkoló kövekkel teljesen egyedi stílust hozhatunk otthonainkba. Használható autó kijáróhoz – autó kijáróhoz, udvarba burkoló anyagként.

A térburkoló anyagok is igénylik az ápolást. Élettartamuk többszörösére nő ha Smiling House  impregnáló anyaggal kezeljük a felületüket. Nem csak térkövek ápolásához hanem klinkertéglához is használható a Smiling House Clinker & Cobblestone Protector. Az impregnáló anyaggal kezelt térkő felületek színe nem változik meg. Alkalmazása után nemcsak a fagykároktól hanem az UV sugárzástól is megvédi a kő anyagszerkezetét.

A felületek kezelése során megakadályozhatók a köveken megjelenő penészfoltok, só kivirágzás, mohásodás, algásodás kialakulása.

Alkalmazásával elkerülhetők a vízfoltosodás, elkoszosodás, megelőzi a téli fagykárok kialakulását.

A Klinker és térkő impregnálóval a kezelt felület pórusai nem záródnak el, ezáltal a vízpára szabadon közlekedhet impregnálás után is. A vízzáró réteg viszont megakadályozza víz beszivárgását a kő mélyebb szerkezetébe.

A kezelt felület vízfelvevő képessége csökken, ezért a fagy elleni védelme nő.

Térkő impregnáló burkolókőre történő felhordása

Az impregnáló anyag felhordható szórással, behengerléssel, de a legcélszerűbb még lerakás előtt mártással felhordani a burkolóanyag felületére.

Kiszerelés: 1l-es fém hengeres kiszerelés mely rendelhető, szilikon szaküzletünkben kapható.

klinker és térkő impregnáló megvásárolható szilikon webáruházunkban a linkre kattintva: **KLIKK**

Préselt szilikon termék gyártás VIDEÓ

Kő és tégla impregnáló szaküzlet

Bondex szilikon szaküzlet címe, elérhetősége:
kis és nagykereskedelem, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V:  zárva

Tel./Fax: 061 221-9212, 061 220-9177, 061 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu