Smiling House Deep Shine

Színmélyítő kőimpregnáló, mely használatával kirajzolódnak a kő természetes szép rajzolata. A természetes kövek rajzolata és erezete nem mindig intenzív hatású. Emberi szemnek nem mindig kölcsönöz esztétikus megjelenést. Beeresztés után az impregnáló anyaggal a kő rajzolatát élénkíti és kiemeli. A termék műkövekre, természetes kövekre ajánlott de felhordható terrakotta és más burkolatokra is. Hatására kövek színe, erezete, mintázata kiemelkedik, és kifogástalan látványt nyújt. Az impregnáló hatására a burkolatok színe mélyül, egyben vizes hatásúvá varázsolja felületüket.

A természetes kövek és kő felületek megtalálhatók közintézményekben és otthoni környezetünkben kertek díszkőveként, vagy kőburkolatok formájában. A kövekre rakódott por és kosz miatt a kőfelületek természetes rajzolata elhalványul és alig lesznek láthatóak. A kőfelületeket időnként ápolni és tisztítani kell. A nedves hatású impregnáló anyagunkkal a kövek természetes rajzolata kiemelkedik, színe mélyebbé és élénkebbé válik.

Szilikon anyagának köszönhetően a felület természetes lélegzését biztosítva, megakadályozza a víz beszivárgását. Vízlepergető hatása megvédi a kövek vizesedését.

A felület időjárásálló. uv álló lesz több éven keresztül. A szakszerű felhordással több évig is hatékony marad az impregnálás.

Színmélyítő kőimpregnáló felvitele és bedolgozása

Az impregnáló szerrel konzerválunk, ezért célszerű a kőfelületeket előtte letisztítani, az erős szennyeződéseket le kell tisztítani a kőfelületről mert impregnálás után már nagyon nehéz letisztítani azt. . Feldolgozás előtt az impregnálószert kevergetni kell, mert az impregnáló anyag összetevői leülepedhetnek a flakon aljára. A Smiling House Deep Shine kőimpregnálót érdemes nagy cseppes permetezéssel vagy ráfolyatással felvinni a kő felületére.

Kiszerelése: 1l-es fém flakonban, mely raktári készletről megvásárolható. Nagyobb mennyiségű impregnáló anyag vásárlásánál kérjük érdeklődjön kollégáinknál. Nagyobb tételű vásárlást is gyorsan leszállítjuk.

Megrendelhető és megvásárolható Bondex Kft Murányi utcai szilikon szaküzletében, kérjük hívja az alábbi  telefonsámok egyikét:

Tel.: 06-1-221-92-12,   06-1-220-91-77,   06-20-433-0413,   06-20-9-226-073,

Mélyfény és színmélyítő, fényes hatású impregnálószer megvásárolható webáruházunkban is a linkre kattintva: **KLIKK**

Hőálló szilikon tömítés gyártás VIDEÓ

Műkő és természetes kő impregnálók szaküzlete:

Bondex szilikon szaküzlet címe, elérhetősége

kis és nagykereskedelme, értékesítése

Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.
Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V:  zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu