Smiling House Total Protector sírkőápoló impregnálószer

Sírkő impregnáló megóvja a műkövet és műkőböl készült sírköveket a fagytól és az algásodástól valamint a bekoszosodástól.  Kiváló vízlepergető tulajdonságú lesz tőle a kőfelület és ezáltal fagy ellen is kitűnő védelmet biztosít.

Temetőkben járva láthatjuk hogy a sírköveken egy idő múlva az idő vasfoga megmutatja pusztító hatásait. A téli hideg és a nyári meleg a kőfelületeken szemmel alig láthatón repedéseket hoznak létre. A repedések évről évre nagyobbak lesznek, a kő felületbe szivárgó víz a téli fagyban nagy rombolást  tud véghezvinni. Egy idő múlva visszafordíthatatlan következményei lehetnek a fagykárnak. A  legrosszabb esetben a sírkő felülete szétmállik. Ennek megelőzése érdekében kínálunk szilikon bázisú impregnáló anyagot sírkövek impregnálásához. Higgyék el hogy a sírkő impregnáló ára töredéke egy újra gyártott sírkőnek. Hosszú távon megvédi a sírkő felületét a fagykároktól és a madárürülékektől. Sírkő és műkő impregnáló szerrel a sírkövek hosszan megtartják eredeti szépségüket és a kő szép struktúráját.

Kiváló vízlepergető, öntisztító, színélénkítő felületet biztosít a felületeknek. A kőfelületet impregnálása előtt lehetőleg a sírkőtisztító folyadékkal mossuk tisztára a sírkövet és utána impregnáljuk és eresszük be sírkő impregnáló folyadékkal.

Megakadályozza a moha, alga, gomba. penész lerakódását. A lehulló növények levelei sokszor nyomot hagynak a síremlék felületén, a kezelt felületen nem tapadnak meg a madárpiszok és más szennyeződések.

Sírkő impregnáló alkalmazási területe:

Alkalmazható: műemlékek, sírhelyek, kripták, sírkövek ápolására, melyek  beton, márvány, tégla, ásványi alapú természetes kő, műkőből épültek.  Oldószerre érzékenyek anyagokból épült sírhelyekre nem használható.

Fontos!  Napsütésben, felmelegedett kőre nem szabad felkenni a szert.

Kiszerelése 1l-es fém flakon, 5 literes műanyag kannában raktárról

Önthető szilikongumik széles választékban VIDEÓ

Sírkőtisztító, sírkőimpregnáló szaküzlet

Bondex szilikon szaküzletünk címe, elérhetőségei:

Bondex szilikon szaküzlet
kis és nagykereskedelme, rendelés felvétel és értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V: zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 061 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu