Smiling House Wet Effect nedves hatású impregnálószer

 Nedves hatású kőimpregnáló kemény kövek és kő felületek rajzolatának kiemeléséhez. Az impregnáló hatására a kezelt nagy keménységű kövek felülete nedves hatású lesz. Színük enyhén változik, elmélyül és sötétebb tónusú lesz. Megakadályozza a  kezelt felület vizesedését. A kőfelület könnyebben tisztítható mivel a vízlepergető hatása révén a szennyeződések nem tapadnak le. Madárürülék, por és algásodás nem tud a kezelt kőfelületen megmaradni. A kő erezetét szépen kiemeli.

Nedvszívó hatású felületeknél (beltéren is) alkalmazható a szer.pl. természetes kő, műkő, dísztégla, térkő, beton.

A díszkertekben, lábazaton vagy beltérben beépített kövek látványa mindig megfogja az embert. A természetes kőfelület szépsége feldobja a környezetét. Kertekben egyre jobban elterjedt díszköveket, vagy a lakóépületbe épített köveket időnként ápolni kell. A kőre rakódott por és kosz miatt a kőfelületek erezete és rajzolata elhalványul, szépségét elveszti. Erre szolgál Smiling House Wet Effect nedves hatású impregnáló anyagunk mely természetes kemény kőfelületek impregnálására lett kifejlesztve. A nedves hatású kőimpregnálóval kezelt kövek viszakapják eredeti rajzolatukat, a por, madár ürülék és a fagy ellen is védi a kőfelületet.

Nedves hatású kőimpregnáló felhordása

Szivaccsal, ecsettel, festőhengerrel, szórópisztollyal egyszerűen és gyorsan felhordható a nedves hatású impregnáló anyagunk. Szaktudást nem igényel, szinte bárki lekezelheti a kőfelületet. Védőfelszerelést vegyünk fel mielőtt elkezdjük a munkát.

Nagy melegben tűző napsütésben a felhevült követ ne kezeljük.

Wet Effect nedves hatású, színmélyítő, nagy keménységű kövek vízlepergető impregnálóját megvásárolhatja Bondex Kft Murányi utcai szilikon szaküzletében.

Raktárról 1 literes kiszerelésben kapható, de rendelhető nagyobb kiszerelésben is rövid szállítási határidővel!

Szilikonfeldolgozás VIDEÓ

Kőimpregnáló szaküzlet

Bondex Szilikon szaküzletünk címe, elérhetőségek:

Bondex szilikon szaküzlet
nagy és kiskereskedelem, rendelés felvétel és értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V:  zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 061 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu