Smiling House Stone protector 

Kőimpregnáló elsősorban terméskövek, valamint bányászott kövek impregnáló anyaga. A kezelt kőfelületek ellenállóvá válnak a különböző környezeti hatásoknak, fagykároknak és bekoszosodás ellen.

Háztartásunkban és közintézményeknél a természetes kövek egyre nagyobb szerepet kapnak. Természetes megjelenésük feldobja otthonunkat és környezetünket. Többféle kő létezik melyek sokféle módon nyújtanak esztétikus megjelenést beépítésük helyszínén. Színárnyalatuk is sokféle lehet.  A kövek ápolása fontos feladat. Természetes szépségüküket hosszan megőrizhetjük ha Smiling House kőimpregnáló anyaggal kezeljük a kőfelületeket.

Megakadályozzák a vizesedést, só kicsapódást, anyagszerkezetük nem roncsolódik. Alkalmazása során a kezelt felület, vízlepergetővé, fagyállóvá, uv és időjárásállóvá válik. Az impregnálószer a kövek pólusait nem zárja el, így biztosított a fal természetes légzése. Használható kőből készült burkolatokhoz is.

Terméskő impregnáló bedolgozása felvitele

Az impregnálószer feldolgozható hengereléssel, ecseteléssel, nagy cseppes permetezéssel, mártással és ráfolyatással.  Az impregnálóanyag felvitele előtt a kőfelületeket meg kell tisztítani a szennyeződésektől.  Az impregnálószerrel konzerválunk ezért javasoljuk hogy impregnálás előtt a kőfelületeket le kell tisztítani a makacs szennyeződésektől. Ha rajta marad a felületen  pl. festék vagy egyéb szennyeződés azt impregnálás után már nagyon nehéz letisztítani a felületről. Kizárólag száraz kőfelületre hordja fel az anyagot.

Használat során védőruházatot használjon! Bőrre vagy ruházatra került anyagot bő vízzel azonnal mossa le!

Az impregnáló használatát célszerű 4-5 évenként megismételni.

Stone Protector  impregnáló anyagot 10 C feletti és száraz időben célszerű felhordani a kőfelületekre.

Kiszerelése: 1 l -es, 5l-es raktári készletről azonnal megvásárolható.

Mevásárolható és megrendelhető Bondex Kft Budapesti Murányi utcai szilikon szaküzletünkben.

A terméket MPL  futárral csomagban is elküldjük!

Stone Protector kőimpregnáló terméskőhöz termékünk szilikon webáruházunkban is megvásárolható a linkre kattintva: **KLIKK**

Szilikongumi tömítőprofil gyártás VIDEÓ

Szilikon kőimpregnáló szaküzlet

Szilikon szaküzletünk címe, elérhetőségek

Bondex szilikon szaküzlet
kis és nagykereskedelme, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig    Sz-V:  zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 061 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu