Smiling House Klinker Oil szilikonos klinker olaj

Klinker olaj klinker tégla ápolószere. Megakadályozza a klinker tégla foltosodását és nedvesedésést, nedvszívó képessége megszűnik a klinker olaj használatával. A klinker tégla gyártása során a hagyományos dísztéglákat  jóval nagyobb hőfokon égetik ki mint a sima falazó téglákat, mégis megmarad a nagy nedvszívó képessége. A klinker téglákat használhatjuk kültéren és beltéren egyaránt, szép dekoratív látványt nyújt házak falazatán, lbazaton vagy boltívekbe építve.

A váltakozó időjárásnak kitett felületeken idővel megjelenik a só kicsapódás, moha, penész és a hőtágulásból adódó finom, szemmel alig látható repedések. A repedéseken keresztül könnyen bejut a víz ami nagy kárt tud tenni télen a fagyos időszakban. Később a tégla mállása, töredezése is elkezdődik ami nem szép látványt nyújt pl.a ház lábazatán. A lefagyott klinker téglák kijavítása sok pénzt emészhet fel.

Ezen problémák megelőzésére illetve megakadályozására ajánljuk a dísztégla ápolószerét a Smiling House Klinker Oil-t. A szer két részből tevődik össze. Tartalmaz szilikont, és egy speciális oldószert. A két komponens hatása révén a kezelt felület vízlepergetővé válik, megakadályozva a tégla szerkezetének további nedvesedését, vizesedését. Hatására elkerülhető a fagykárosodás, elkoszosodás. Újkori szépségét sokáig megtartja a szilikonos ápolószer használatával.

Klinker olaj felületre történő felhordása

Figyelem! mindig a már beépített téglákat ápoljuk le klinkerolajjal. A hagyományos klinkerolajhoz képest hatásának tartóssága 4-5 szörös.

A Smiling House klinker olaj oldószert is tartalmaz, ezért nyíllt láng vagy dohányzás tilos az alkalmazás során!

Kiszerelése: 500 ml-es, 1l-es illetve nagyobb műanyag flakonos kiszerelésben is megrendelhető.

Klinkertégla ápolószere, a tégla felületét újjá varázsolja! Higítás nélkül permetezéssel vagy ráfolyatással vigyük fel a felületre a szilikonos klinker olajat.

Szilikon lap préselés VIDEÓ

Klinker olaj megvásárolható: 

Bondex Kft szilikon üzlet cím, elérhetőség :

Bondex szilikon szaküzlet
nagy és kiskereskedelme, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V:  zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 061 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu