Szakipari impregnálószer gránithoz, márványhoz

Smiling House Gránit & Marble koncentrátum Gránit és márvány impregnáló szer

Szakipari impregnálószer gránithoz, márványhoz

Smiling House Granit & Marble Concetratum általános impregnálószer gránit és márvány felületekre. Szakipari impregnálószer kül- és beltérre egyaránt alkalmas. Mindenfajta nedvszívó ásványi felületre pl. mészkő, beton, tégla, kőporcelán, gresslap, vakolat, márvány, gránit kezelésére ajánlott.
Impregnálószer alkalmazásával megóvhatja keményebb ásványi anyagból készült felületeket. Segíti a védekezést fagykárok, szennyeződéses lerakodások, nagyobb vizes ázások, bármi nemű folyadékokkal szemben.
Figyelem! Műgyantával bevont felületekre nem alkalmazható ! Csak nedvszívó felületekre ajánlott !

Gránit és márvány impregnáló alkalmazása:

Mielőtt alkalmazzuk a koncentrátumot a kezelendő felületen, nem látható helyen próbakezelést kell elvégezni. Ez a próba megmutatja, hogy hogyan fog kinézni a kezelt rész, esetleges hibákat felfedi, egyben a felszívódás mennyiségéből ki lehet számolni az anyagszükségletet.
Az impregnálószer használata előtt a felület tiszta, száraz, pormentes legyen. Vízlepergető hatása a por, és más szennyeződések letapadásától is megóvja. Vízálló, uv álló lesz a kezelt felület.

A Smiling House Granit & Marbl Concentratum impregnálószer felhordása lehet ecsettel, szivaccsal, vagy szórásos technológiával. A felhordás mindig egyenletesen történjen. Minimum két réteg szükséges a megfelelő védőréteg kialakulásához. Az impregnálást 3-5 évente meg kell ismételni, attól függően, hogy a használt terület milyen igénybevételnek lett kitéve.

A felhordás 10 °C és 30 °C között legyen. Az impregnálandó felület nem lehet felforrósodva. Zárt térben történő alkalmazása esetén ügyeljünk a megfelelő szellőzésre.
Smiling House Granit & Marbl Concentratum impregnáló szer termékünk megvásárolható a Bondex Kft Szilikon  szaküzletében, vagy igény esetén MPL utánvételes kiszállítással.  Gránit és márvány felületek impregnálószere online az alábbi linkre kattintva rendelhető és vásárolható :  impregnálószer márvány és gránit felületekhez

 

Szilikon öntőforma készítés VIDEÓ

Gránit és márvány impregnálók és ápolószerek szaküzlete

Szilikon bolt címe, elérhetősége

Bondex Kft. szilikon szaküzlet
nagy és kiskereskedelme, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig    Sz-V:  Zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 061 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu