Szilikon cső perisztaltikus pumpához

Perisztaltikus pumpa cső gyártás az ipar, az egészségügy minden területére folyadékok és vér szállításához. Az ipar, az egészségügy, a gyógyszeripar számos területén alkalmaznak perisztaltikus pumpákat. Ezek béléscsöveként kínálunk nagytisztaságú peroxidos és platinakatalizátoros szilikon csöveket.

Perisztaltikus pmpa cső működési elve

Működésének elve egy nagy rugalmassággal és nagy szakító szilárdsággal rendelkező  kellően vastag falú tömlő összenyomásának majd eredeti alak visszanyerésének egymás utáni ismétlődése.

A szilikon csövet dinamikus, nagy mechanikai behatás éri, melynek ellent kell állni.  A folyadék szállítása függ a tömlő belső átmérőjétől és a forgás fordulatszámtól. Nagy segítséget nyújt folyadékok, sűrű állagú folyékony halmazállapotú anyagok, festékek vagy akár egészségügyben gyógyszerek és vér  szállítására. Karbantartása egyszerű, hisz csak a csőbetétet kell kicserélni, vagy tisztító folyadékot átvezetni a csövön és már folytatható tovább a pumpálás.

Miután a perisztaltikus pumpákhoz rugalmas, nagy mechanikai igényeknek is ellenálló, könnyen tisztán tartható és tisztítható csőre van szükség, erre kiválóan alkalmas az általunk gyártott és forgalmazott szilikongumi csövek és tömlők.

A szilikon kaucsukból, extruziós technológiával előállított csöveink minden igénynek megfelelnek.

Perisztaltikus pumpa cső fő tulajdonságai:

Alapszíne: áttetsző, transzparens, ezért az áthaladó folyadék, termék nyomon követése lépésről lépésre lehetséges. Rugalmasságuk, flexibilitásuk, kopásállóságuk, hideg-meleg tűrésük, víz és portaszító képességük, vegyszeres, lúgos, savas, sós oldatos közegben ellenállásuk, sterilizálhatóságuk, csírátlaníthatóságuk, mind-mind eme feltételeknek felel meg.

A szilikon csöveket hagyományos peroxidos és platinakatalizátoros, poliaddíciós anyagból is elkészítjük. A poliaddíciós pumpa csövek  tartóssága lényegesen nagyobb mint a peroxidos szilikon csöveké, de a peroxidos csövek ára olcsóbb.

A felsorolt jellemzőket kihasználva az ipar szinte minden területén használják a szilikongumi tömlőinket az egészségügytől az általános ipari és élelmiszeripari felhasználáson túl a gyógyszeripari alkalmazásokig.

A perisztaltikus pumpákhoz gyártott szilikon csöveket 0,5 mm-es ugrásokkal gyártjuk.

Perisztaltikus szilikon pumpa cső alkalmazása

Laborokban, gyógyszeriparban, gyógyászatban, egészségügyben is használnak perisztaltikus pumpákat, amihez a betétcsöveket szilikonból építik be, legyen az gyógyszeradagoló, dialízisre szolgáló műszerek vagy akár feldolgozó berendezések.

Vállaljuk raktárkészleten nem  rendelkező szilikongumi perisztaltikus pumpa cső gyártását rövid határidővel.

Perisztaltikus cső gyártás VIDEÓ

Szilikon csövek szaküzlete

Szilikon szaküzletünk elérhetőségei:

Bondex Kft. szilikon szaküzlet
nagy és kiskereskedelme, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16:00 óráig  Sz-V: zárva

Tel./Fax: 06 1/221-9212, 06 1/220-9177, 061/273-0504
Mobil: 0620 433-0413, 0620 922-6073, 0620 9468122
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu