Nagy hőállóságú szilikon csövek

Hőálló szilikon cső gyártás és értékesítés az ipar minden területére. Egyéb gumikhoz képest a szilikon magasabb hőállósággal rendelkezik. Anyagtisztaságával ötvözve a hőállóság teljesen egyedülivé teszi a szilikon csöveket. Olyan helyen is használható ahol már egyéb anyagokból készült csövek és tömlők már nem használhatók.

Az emelt hőállóságú, nagy tisztaságú szilikongumi csövek meleg üzemű berendezések, forró folyékony közegek elvezetésére, felületek védelmére, szigetelésére, átvezetésére alkalmas.

Hőtűrésének növelésével +275°C-ig tartós hőállóság érhető el, ciklikusan 300°C a szilikon tulajdonsága pl. rugalmasság vagy szakítószilárdság nem változik. Rugalmasságát, méret tartását, UV és ózon állóságát, színét megőrzik. A Megfelelő közegben élettartalma a más jellegű gumi csövekhez képest sokszorosa. Taszítja a vizet és a port, magas gyulladáspontjának köszönhetően a villamos berendezések vezetékeinek védőburkolataként is funkcionálhat.

Kiváló forró folyadékok elvezetésére. Nagy tisztaságú anyagának köszönhetően használható élelmiszeripari célra is. Alkalmazása igen sokrétű, kávéfőző-, forró ital automaták átvezető csöveként, elektromos berendezések szigeteléseként,  porfestéseknél maszkoló szerepet látja el. Az általános krém fehér vagy oxid vörös színének következtében egyben jelölő és szigetelő funkciót is betölthet. Anyagtisztasága lehetővé teszi, hogy mind az egészségügy, mind a gyógyszeripar területén, ahol szükség van rá, használhatják. Hővel és gázzal egyaránt sterilizálható. Tömítő szerepet is betölthet nagy hőállóságú kemencéknél és vákuum kamráknál, hőlég sterilizáló készüléknél vagy autoklávnál.

Hobbi célra – RC modellezéshez is lehet alkalmazni, főleg a vékony átmérőjű csöveket használják, de a vastagabb csövek kipufogó összekötéséhez is használható.

Rögzítése és végtelenítése szilikon ragasztóval történik. Kizárólag szilikon bázisú ragasztó ragasztja.

Bármilyen méretű nagy hőállóságú szilikon tömlő gyártását vállaljuk rövid határidővel 50 mm-es külső átmérőig.

HŐÁLLÓ SZILIKON CSŐ GYÁRTÁS VIDEÓ

Szilikon cső bolt

Szilikon szaküzletünk elérhetőségei:

Bondex szilikon szaküzlet
nagy és kereskedelme, értékesítés:


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16:00 óráig,  Sz-V: zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 061 273-0504
Mobil: 06 20 4330413, 06 20 9226073, 06 20 9468122
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu