Ipari zsíreltávolító erősen szennyezett zsíros felületekhez

Smiling House Cleaning Degreaser zsíreltávolító tisztítószer

Szinte minden anyagra alkalmazható! Fém, kő, üveg, padlólap, csempe, cserép.

Zsíreltávolító tisztítószer az erősen szennyezett zsíros, olajos felületek tisztítására ajánljuk.

Zsíreltávolító szer alkalmazása :

A zsíreltávolítót szórófejjel, vagy szivaccsal vigyük fel a tisztítandó felületre. Egy – két percig hagyjuk hogy a szer kifejtse zsíroldó hatását. Figyelem ! A tisztítószer ne száradjon meg a kezelt felületen ! Dörzsöljük át, majd bő vízzel öblítsük le a tisztára mosott területet. Ha azt szeretnénk hogy megtisztított felület sokáig szép esztétikus látványt nyújtson, akkor érdemes leimpregnálni a felületeket. A Smiling House impregnáló termékcsaládból a megfelelő impregnáló kiválasztásával és alkalmazásával a felület sokáig ellen áll a makacs zsíros szennyeződéseknek. A felületet vízlepergetővé teszi ezáltal a különböző szennyeződés könnyen lemosható lesz.

Konyhákban a gáz és villanytűzhelyek környékére, kerti grillsütők kő, műkő felületeinek, sütödék, szállodák nagykonyhái alkalmazására,  fal és járófelületek, burkoló felületekre, a kandallók üvegének és a cserépkályhák tisztítására is alkalmas.  A rászáradt, ráégett zsír és olajréteget valamint a  füstös pernyét feloldja.

Fontos, hogy a  tisztításra váró felület nem lehet átforrósodva ! A zsíreltávolító használatakor figyeljünk arra, hogy közvetlenül ne érintkezzen a bőrünkkel, és ne fröccsenjen a szemünkbe. Lehetőség szerint ne lélegezzük be a szert. Használatakor ügyeljünk arra hogy biztosított legyen a szellőztetés. Alkalmazásakor kerüljük a dohányzást, evést, ivást. Ipari használata esetén védőszemüveg, védőruha ajánlott.

Kiszerelés: 500 ml -es szórófejes, 1 literes műanyag flakon.  Igény esetén nagyobb kiszerelés is rendelhető. Aktuális raktárkészletünkről érdeklődjön személyesen bp.-i szaküzletünkben, e-mailben vagy telefon elérhetőségeinken. Zsíreltávolító tisztító szer termékünket online is megvásárolhatja az alábbi linkre kattintva:  Zsír eltávolító Smiling House Cleaning Degreaser tisztítószer vásárlás

Borászati Barrique szilikon dugó gyártás VIDEÓ

Ipari zsíreltávolító megvásárolható és megrendelhető:

Szilikon szaküzlet cím és elérhetőség

Bondex Kft szilikon bolt
kis és nagykereskedelem, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Árukiadás: Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától-16 óráig, Sz-V: Zárva

Telefon / Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu