Sírkő tisztító

Smiling House Cleaning Tombstone Cleaner sírkőtisztító szer

Nagyhatású savmentes speciális tisztítószer
Sírkő tisztítószerünk hatékonyan eltávolítja a por, alga, moha, madárürülék, falevelek által hagyott foltosodásokat a természetes, illetve mesterséges ásványi anyagokból felépített műemlékek-, kripták-, sírhelyek-, szobrok felületéről. A termék savmentes, fehérítő hatású szer ezért alkalmazható gránit és márvány felületek tisztítására is.

Sírkőtisztító szer használata:

A sírkő tisztítószert nem kell hígítani !
A tisztítandó felületet vizezzük be, majd szórással, ecsettel, vagy hengerrel vigyük fel a síremlék tisztítót.  A szert hagyjuk pár percig a felületen. A sírkő tisztítószer hatékonyan feloldja a felületeken erősen beivódott szennyeződéseket. Sikáljuk át, majd bő vízzel öblítsük le a megtisztított felületet. A műveletet száradási idő nélkül megismételhetjük. A síremlék látványosan megtisztul. A makacs elszürkült foltok eltűnnek. A sírkő mélyebb pólusaiba megtapadó szennyeződések feloldódnak. A kezelt felület visszanyeri eredeti összefüggő egységes színét. Célszerű a megtisztított sírkőfelületet impregnálóval lekezelni.

A Smiling House impregnáló család, Total Protector síremlék impregnálójával a megújult felületet  konzerváljuk. Az impregnáló vízlepergetővé és uv állóvá teszi a felületet. Védelmet nyújt a szélsőséges időjárással szemben. Megelőzhető a fagykárosodás, és a síremlék színének megfakulása. A sírkő impregnálószer alkalmazásával a gomba, moha alga és más szennyeződések megtapadása is lényegesen csökken. A sírkő tisztítása egyszerűbbé válik.
Síremlékeink állagmegőrzése a szakszerűen elvégzett tisztítással és impregnálással évekig biztosított.

Figyelem! Próba tisztítást minden esetben végezzünk egy kevésbé látványos helyen.
Fontos, hogy felforrósodott meleg felületen ne alkalmazzuk a szert. A sírkőtisztító nem száradhat meg a síremléken. Más tisztítószerrel együtt nem alkalmazható !
A sírkő tisztító használat után eredeti műanyag flakonjában, jól lezárva hűvös, száraz helyen tárolható.
Mészkő, gránit, márvány, beton, műkő síremlék tisztítószerünk megvásárolható szilikon szaküzletünkben különböző kiszerelésekben. Raktári készletről 500 ml-es szórófejes kiszerelésben, valamint 1l-es, 5l-es műanyag flakonos kiszerelésekben azonnal megvásárolható. Nagyobb felületű síremlékek tisztításához, 20l-es kiszerelésben is megrendelhető !
Igény esetén a megadott címre MPL utánvétes csomagként kipostázzuk. Síremlék és sírkőtisztító termékünket az alábbi linkre kattintva online is megrendelheti:  sírkő és síremlék tisztítószer vásárlás

Rugalmas szilikon tömítőzsinór gyártás VIDEÓ

Sírkőtisztító megvásárolható és megrendelhető:

Szilikon szaküzletünkben, cím és elérhetőségek

Bondex szilikon bolt
kis és nagy kereskedelem, megrendelés felvétel és értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig,  Sz-V: zárva

Tel./Fax: 061 221-9212, 061 220-9177, 061 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu