Salétrom eltávolító és tisztító

Smiling House Cleaning Nitrate Remover salétrom eltávolító szer

Használható salétromos falakhoz és fal felületekhez salétrom eltávolításához.

A szélsőséges időjárási viszontagságoknak kitett épületek külső felülete sok esetben nedvesedik, vizesedik. Az építőanyagok belsejében lévő só egy idő után kicsapódik. Megjelenik a salétrom mely esztétikailag sem szép látvány, de romboló hatást fejt ki az építési anyagok felületén. A salétrom a szélsőséges időjárási viszonyok hatására alakul ki (eső, pára. fagy stb). Az építőanyag szerkezete magába szívja a nedvességet, anyagszerkezetük idővel roncsolódik.  A kicsapódás hatására az anyagok felülete egy idő múlva mállani, töredezni kezd.

A salétrom eltávolítószer hatására az építőanyag visszanyeri újszerű jellegét, a sófoltosodások megszűnnek, egybefüggő eredeti színe újra előjön.

A salétrom eltávolító hatására a tégla, cement, műkő, vakolat felületéről a kivirágzó salétrom eltűnik. A kezelt felület eredeti színét visszanyeri, a só foltok és kicsapódások  megszűnnek. Alkalmazása:
A tisztítandó felületre a salétrom eltávolítót vigyük fel ecsettel, szórással. A hatását 1-2 per alatt kifejti. Dörzskefével, szivaccsal, jól dörzsöljük meg a kezelt felületet, és a végén bő vízzel mossuk le.
Figyelem ! A nedvszívó építőanyagokat kezelés előtt  vízzel nedvesítsük be.  A salétrom újbóli kivirágzását megakadályozhatjuk a tisztított felület impregnálásával. Ezáltal a felület vízlepergetővé válik, vagyis nem szívja magába a nedvességet.

Szaküzletünkben az 500 ml-es szórófejes és 1 l-es műanyag flakonos kiszerelés azonnal megvásárolható. Igény esetén a terméket postai (MPL) utánvéttel elküldjük a megadott címre. Aktuális raktárkészletünkről érdeklődjö9n bp.-i szaküzletünkben személyesen, e-mailben vagy telefon elérhetőségeinken.

A Smiling House Cleaning Nitrate Remover salétrom eltávolító szer termékünket online az alábbi linkre kattintva vásárolhatja meg:   Salétromos falakhoz tisztítószer vásárlás

VMQ szilikon,  HTV keverék gyártás VIDEÓ

A salétrom eltávolító megvásárolható:

Szilikon szaküzletünk címe és elérhetőségei

Bondex szilikon bolt
kis és nagykereskedelem, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig  Sz-V: Zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu