Tisztítószer műkőhöz

Smiling House Cleaning Cast Stone Cleaner műkőtisztító szer

A műkő tisztító savtartalmú, maró hatású speciális termék.
A műkő tisztítószer hatékonyan megtisztítja a saválló műkő felületeket. A terméket bel és kültéren egyaránt alkalmazhatjuk. Kiválóan hat a rozsdafoltokra, vízkőképződésekre, valamennyi szerves és szervetlen szennyeződésre, nehezen eltávolítható koszosodás, okozta elszíneződésre, lerakódásra (pl moha, madárürülék, por. stb). Alkalmazható még egyéb saválló építőanyagokra is. Például betonra, mázas cserépre, járólapra, klinkertéglára, kerámiára.

Műkőtisztító szer használata – alkalmazása:

Egyszerűen használható, nem kell hígítani. Felhordása szivaccsal, ecsettel, hengerrel történhet. A várt hatás eléréséhez 1-1,5 percig hagyjuk a saválló felületen a szert. A műkő tisztító hatóanyaga ezalatt az idő alatt maximálisan kifejti hatását. Ezután átdörzsöljük, majd bő vízzel leöblítjük a letisztított műkövet. A műkő tisztító nem csak a felületi elszíneződéseket szünteti meg, hanem behatolva a műkő mélyebb szerkezeti pólusaiba onnan is eltávolítja a makacs szennyeződéseket. A felület visszanyeri eredeti újkori állapotát. Tisztított állagának megtartására, célszerű lekezelni a tiszta felületet műkő impregnálóval.
Az impregnáló konzervál, vagyis a felület kap egy vízlepergető láthatatlan védőréteget. Ezáltal a műkő felületéről a szennyeződés könnyen leválik, vagy meg sem tud tapadni. A műkő impregnáló a szélsőséges időjárásnak kitett műkőfelületeket megóvja a fagykároktól valamint a káros uv sugarak ellen is védelmet biztosít. A műkő eredeti színe nem fakul ki, anyagszerkezete nem roncsolódik. Tisztításuk gyorsabb és könnyebb lesz.
A szakszerűen tisztított és impregnált műkőfelület szépségében sokáig gyönyörködhetünk.

Figyelem: A savtartalmú tisztítót ne hagyjuk rászáradni a műkő felületre! Forró felületen ne alkalmazzuk! Használatakor védőruha, védőszemüveg ajánlott.
Tárolása: saját műanyag flakonjában, jól lezárva száraz hűvös helyen. Belégzését kerüljük el, mivel irritálhatja a légutakat.
Minőségét a címkén feltüntetett dátumtól számított két évig megőrzi.
Fontos információ! Savtartalma miatt mindig végezzünk próba tisztítást a tisztítandó felület egy kevésbé látható részen! Nem alkalmazható zománc, márvány, mészkő vagy mészkőtartalmú felületekre, alumíniumra!

Szilikon szaküzletünkben raktári készletünkről azonnal megvásárolható 1 l-es műanyag flakonos kiszerelésben. A nagyobb 5 l-es és 20 l-es változata rövid szállítási határidővel megrendelhető. Műkő tisztítószer termékünket online, az alábbi linkre kattintva rendelheti meg:   tisztítószer vásárlás műkő felületere

Perisztaltikus szilikon cső gyártás VIDEÓ

Műkő tisztító megvásárolható:

Szilikon szaküzlet címe és elérhetőségei

Bondex Kft szilikon bolt
kis és nagykereskedelme, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig,   Sz-V: zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu