Műanyag felületek és bútorok tisztítószere

Smilig House Cleaning Plastic Furniture Cleaner műanyag kerti bútor tisztító

Szálloda láncok, hotelek, strandok, kávézók, magánházak kertjeiben, teraszokon egyre jobban elterjedt a műanyag bútorok használata. Hosszú élettartamúak, könnyűek, gyorsan mozdíthatók, kényelmesek, esztétikus megjelenésűek.
A szélsőséges időjárás hatása viszont idővel meglátszik a műanyag bútorok felületén. Megjelennek a szürkés elszíneződések, a sötét árnyalatú foltok. A különböző szerves és szervetlen szennyeződések beivódnak a műanyag szerkezetének mélyebb rétegeibe. Összességében esztétikailag lehangoló látványt nyújtanak a valamikor szép hangulatos kültéri műanyag bútorok.
Fontos! A hagyományos tisztítószerekkel csak a felületi koszt tudjuk eltávolítani. A sötétebb beivódott szennyeződéseket, koszfoltokat még erős dörzsöléssel sem lehet eltüntetni.
Figyelem! A nagyhatású műanyag kerti bútor tisztítószer alkalmazásával a felületek szennyeződései könnyedén karcmentesen távolíthatók el. A műanyag felületek fénye nem tompul. Hatóanyaga súrolás nélkül is képes eltávolítani a műanyag felületi szerkezetébe beivódott makacs elszürkült foltokat, elszíneződéseket. A kerti bútorok visszanyerik eredeti szépségüket és újra esztétikus megjelenésűvé válnak.

A műanyag kerti bútortisztító alkalmazása:

A tisztítandó felületet vizezzük be, majd a műanyag bútor tisztítót vigyük fel ecsettel, szivaccsal, vagy szórófejjel. A szert hagyjuk 2-3 percig a műanyag felületen. Végül szivaccsal vagy kefével dörzsöljük át a felületet és bő vízzel öblítsük le.

Fontos !  Próba tisztítást mindig végezzünk egy kevésbé látható helyen ! A szert ne hagyjuk megszáradni a felületen ! Átforrósodott műanyag felületre ne alkalmazzuk a terméket! Más tisztítószerrel egyszerre nem alkalmazható! Használatakor védőszemüveget, és gumikesztyűt célszerű viselni.

Tárolása: eredeti csomagolásában jól lezárva hűvös, száraz helyen tartandó.
Műanyag kerti bútor tisztító 500ml-es szórófejes műanyag flakonos kiszerelésben szilikon szaküzletünkben raktári készletünkről azonnal megvásárolható. Nagyobb 1 l -es, 5 l -es, 20 l -es kiszerelésben rövid határidővel megrendelhető.
Igény esetén a műanyag bútor tisztítószert a megadott címre MPL utánvétes csomagként kipostázzuk. Tisztítószer termékünket online, az alábbi linkre kattintva is megvásárolhatja:   tisztítószer műanyag felületekhez vásárlása

Szilikon dugó gyártás boroshordóhoz VIDEÓ

Vásároljon élelmiszeripari szilikon boroshordó dugókat közvetlenül a gyártótól !

Műanyag kerti bútor tisztító megvásárolható:

Szilikon szaküzletünkben az alábbi címen:

Bondex Kft. szilikon szaküzlet
kis és nagykereskedelem, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás lakossági és ipari vásárlóknak:
Árukiadás : Hétfőtől-Péntekig 7:30 h-tól – 16 h-ig  Szombat – Vasárnap : ZÁRVA

Tel./Fax: 06 1/221-9212, 06 1/220-9177, 06 1/273-0504
Mobil: 06 20/433-0413, 06 20/922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu