Füstnyom és korom eltávolító

Smiling House Cleaning Smoke & Sootb Remover korom eltávolító szer

Használható kerti grillekhez, kályhacsövek falba történő bevezetésénél, kandalló körüli falfelületekhez, ipari konyhák falainak tisztításához, autópályák, aluljárók és hidak felületén lerakódott korom szennyeződés eltávolításához.

Kül és beltéren egyaránt használható vizes bázisú szagtalan tisztítószer.

Az autópályák és utak mentén felállított mellvédek, betonkerítések, kőfalak hang, és porfogó valamint töltések leomlásának, megakadályozására épülnek.

A mindennapos hatalmas forgalom miatt igénybevételük nagy, gyorsan koszolódnak és szennyeződnek az autók kipufogó füstje miatt. A felkavart por, korom, füst, és a felverődő szennyeződések, hamar rárakódnak a felületekre, és lehangoló látványt nyújtanak.

A füst és korom eltávolító tisztítószer használatával a felületekről súrolás és dörzsölés nélkül könnyedén eltávolíthatók a lerakódott makacs szennyeződések.

Koromeltávolító tisztítószer alkalmazható háztartásokban, beltéri helyiségek füstös és kormos területeinek tisztításához.

Füstnyom és korom eltávolító tisztítószer használata :

Használat előtt mindig ellenőrizze egy kevésbé látható helyen a szer összeférhetőségét a kezelendő felülettel !

A szert gépi, szórófejes felhordással vigyük fel a tisztítani kívánt kezelendő felületre. A tisztítószer hatóanyaga rövid idő alatt kifejti tisztító hatását.

A füstnyom és korom eltávolítót szert ezt követően bő vízzel öblítsük le, még mielőtt rászáradna a tisztított felületre.

Betonelemes, kőből vagy téglából épített  kerti grillek , kandallók körüli fal tisztításához ideális tisztító anyag.

Kiszerelési egysége: 500 ml-es szórófejes flakonban és  1 l-es műanyag utántöltő flakonban. Igény esetén 5 literes kannás kiszerelésben is rendelhető.

Aktuális raktárkészletünkről érdeklődjön bp.-i szaküzletünkben személyese, e-mailben vagy telefon elérhetőségeinken: 06 1 221 9212, 06 1 220 9177 , 06 1 273 0504

Színes szilikon lemez gyártás VIDEÓ

Smiling House füstnyom és korom eltávolító megvásárolható:

Szilikon szaküzletben, cím és elérhetőség

Bondex szilikon szaküzlet és bolt
kis és nagykereskedelem, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig,  Sz-V: Zárva

Telefon /Fax: 061 221-9212, 061 220-9177, 061 273-0504
Mobil: 0620 433-0413, 0620 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu