Falfirka eltávolító tisztítószer

Smiling House Cleaning Graffiti Remover Plus Graffiti és falfirka eltávolító szer

Középületek magán házak, kerítések, hidak, intézmények, aluljárók felületei mind ki vannak téve a graffiti kedvelőinek. Esztétikailag nagyon elcsúfítja a szépen karbantartott felületeket, melyek időről időre tisztításra és karbantartásra szorulnak.

A graffiti és falfirka eltávolító szer feloldja a színes festékeket, úgy hogy közben a tisztítandó felületben nem tesz kárt, szerkezetét nem roncsolja.

Használat előtt mindig ellenőrizzük egy kevésbé látható helyen a szer összeférhetőségét a tisztítandó felülettel ! Felhasználás előtt a tisztítószert mindig próbáljuk ki egy kevésbé látható kis felületen !
Figyelem: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva ! Alkalmazási és felhasználási hőmérséklet: + 10 C -tól – + 30 C. Előnye hogy a környezetre nem veszélyes, mert biológiailag lebomló anyag. Hatásosan eltávolítja a festett falfirkákat épülethomlokzatról, műanyagról, betonról, kőről és tégla felületekről. Felhordása szórással vagy ecsettel történhet. Nem szabad megvárni, hogy a falfirka oldószer a tisztított felületen megszáradjon.
Pár percig hagyja a szert a felületen hogy kifejtse hatását, majd vizes szivaccsal, vagy kefével súrolja át a felületet. Minden esetben vízzel le kell mosni a feloldott festéket. Amennyiben szükséges, a graffitivel szennyezett felület tisztítását többször ismételjük meg.

A megtisztított felületet száradást követően érdemes a falfirka impregnálóval lekezelni, mely egy kemény viasz réteget ad a felületnek és vízlepergető hatásúvá teszi. Ezáltal legközelebb a festék könnyen eltávolíthatóvá válik a felületről.

Kiszerelési egység : 500 ml-es szórófejes műanyag flakonban, vagy igény esetén nagyobb kiszerelésben is rendelhető.

Aktuális raktárkészletünkről érdeklődjön bp.-i szaküzletünkben személyesen, e-mailben vagy telefon elérhetőségeinken.

Profiltömítés gyártás VIDEÓ

Falfirka és graffiti eltávolító megvásárolható s megrendelhető:

Szilikon szaküzletünkben az alábbi címen:

Bondex Kft. szilikon bolt
kis és nagykereskedelem, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás lakossági és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 h – 16 h-ig, SZ-V:  Zárva

Telefon / Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu