Smiling House tisztítószer termékcsalád

Szilikon bázisú tisztító anyagok széles választékban, különböző kiszerelésekben a lakosság és az ipari felhasználók számára. Alkalmazható műkő, zsírfolt, olajfolt, salétrom, cement foltok és kicsapódások, fugák, műanyag felületek, sírkő és síremlék felületek, különböző anyagú kő és kerámia felületek tisztításához  füstnyomok és korom foltok,  falfirka eltávolításra.

Kültéren és beltéren alkalmazható tisztítószereink fontos szerepet kapnak az esztétikus, tiszta felületek hosszútávon történő megőrzésében.

Azt, hogy melyik tisztítószert hol és mikor alkalmazzuk, meghatározza a tisztítandó felület anyaga, elhelyezkedése, és a szennyezettség milyensége.

Napjainkban fontos szempont számunkra a felépített épületeknek, (családi házak, hidak, aluljárók, kerítések, homlokzatok burkolatainak) és az épületegyüttesek kiegészítőinek (terek, parkok, kertes házak, lakóparkok díszítő elemei – szobrok, térkövek, virágtartók, műanyag kerti bútorok, kerti grillek ..stb) karbantartása. A cél az, hogy ne csak újkorukban gyönyörködhessünk szépségükben, hanem tisztántartsuk a külső hatások (eső, hó, pára, szél, napsugárzás) által kialakult elszíneződésektől, foltosodástól, illetve a lerakódott por, kosz, moha, alga, penész, madár ürülék..stb, károsító tényezőitől. Ezzel az állagmegóvással hosszú időn keresztül élvezhetjük az igényesen megépített, és kialakított lakó környezetünket.
Ebben nyújt segítséget a Smiling House tisztítószer család, mely úgy lett kifejlesztve, hogy az adott burkoló felületek anyagát, anyagszerkezetét figyelembe véve, a speciális elkoszolódási területekre fókuszál, a szennyezettségi fokozattól függően.
A következő tisztítószerek szilikon szaküzletünkben azonnal megvásárolhatók különböző kiszerelésekben.

Az általunk forgalmazott speciális Smiling House szilikon bázisú tisztító család a következő célzott tisztítószerekből áll és az alábbi felületek tisztítására használható:

Műkőtisztító, zsíreltávolító, cementfátyol eltávolító, falfirka eltávolító, penészeltávolító, salétrom eltávolító, olajfolt eltávolító, műanyag kerti bútortisztító. Aktuális raktárkészletünkről érdeklődjön budapesti szaküzletünkben személyese, e-malil levélben, vagy telefon elérhetőségeinken a 06 1 220 9177 , 221 9212 , 06 1 273 0504 számokon. Termékeinket online webáruházunkban is megvásárolhatja az alábbi linkre kattintva : Smiling House tisztítószerek online vásárlása

VIDEÓ

Szilikon bázisú tisztítók szaküzlete:

Szilikon boltunk címe:

Bondex szilikon szaküzlet
kis és nagykereskedelme


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 8 órától-16 óráig

Tel./Fax: 06 1/221-9212, 06 1/220-9177, 061/273-0504
Mobil: 06 20/433-0413, 06 20/922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu