Szilikon kábelátvezető- szilikon kábelbújtató

Szilikon kábelátvezető és kábel bújtatók gyártása prés technológiával. Használhatók elektromos szereléshez, kábelszekrények por és nedvesség elleni védelméhez,  gépek bekötéséhez, magas hőmérsékleten üzemelő gépekhez, vagy nagy tisztaságú helységek és műszerek bekötéséhez.
A szilikon kábelátvezetőknek jelentős szerepe van abban, hogy a gépek vagy gép szerkezetek fémből készült éles lemezein átvezetett elektromos drótokat és kábeleket megóvja a mechanikus sérülésektől, és megakadályozza hogy por vagy nedvesség bejusson az elektromos szekrény belsejébe. Hőállósága miatt meleg üzemű berendezésekhez is kiváló. Kúpos kivitelben a kúp hártyáját dróttal átbökve különböző vastagságú villany vezetékek átbújtatásához használható, ezért univerzálisan alkalmazható különböző kábelekhez és drótokhoz.

A szilikongumiból készült kábelátvezetőknek a legnagyobb előnye más gumikból készült átvezetőkhöz képest hogy magas és alacsony hőmérsékleten is használhatók anélkül, hogy anyagszerkezetük károsodna.

Szilikonból készült  kábelátvezető minősége:

Vegytiszta anyagának köszönhetően orvosi – egészségügyi, élelmiszeripari és gyógyszeripari területen is alkalmazhatók ott ahol előírás a nagy anyagtisztaság pl. inkubátorok csőbekötései vagy gyógyszeripari berendezések elektromos kábeleinek átvezetése és bekötése stb.

Szilikon kábelátvezető alkalmazási területei:

Kitűnő elektromos szigetelő tulajdonsággal és nagy rugalmassággal rendelkeznek.
Használhatók elektromos szekrények bekötéséhez, gépek villany kábeleinek átbújtatásához, trafók és trafó állomások kábeleinek átvezetéséhez, vezérlőszekrények és kábelelosztó szekrények kábel átvezetéséhez, kábel tv szekrényekhez.

 Szilikon kábelbújtatók beépítése
A szilikonból készült kábelátvezetők beépítése lehet lemezek furatába pattintható, egy irányból lemez furatba csúsztatható vagy trafók bekötésénél „C” klampba rögzíthető típusok.

Vállalunk egyedi szilikon kábelátvezetők gyártását műszaki rajz vagy hozott minta alapján, igazodva a kábel átmérőjéhez és a lemezek vastagságához.

 

Szilikon kábelátvezetők megvásárolhatók szilikon webáruházunkban is: **KLIKK**

Szilikon kábelátvezető gyártás VIDEÓ

Hőálló szilikon kábelátvezetők szaküzlete:

Szilikon szaküzletünk címe és elérhetősége

Bondex Kft. szilikon bolt
Kis és nagykereskedelem, megrendelés felvétel és értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V:  zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu