Szilikon henger, szilikon görgő

Szilikon görgő, szilikon henger gyártás ipari, élelmiszeripari és gyógyszeripari minőségben. A szilikon hengereket és görgőket préseléssel előállított melegen vulkanizált szilikonból gyártjuk különböző hosszban, keménységben és minőségben.

A szilikonból készült görgőket és hengereket az ipar számos területen használja a szilikon anyag különleges kiváló tulajdonságai miatt. Nagy anyagtisztasága, nagy hőállósága és hideg állósága, napsugárzással és ózonnal szembeni ellenálló képessége felülmúlja az egyéb anyagokból készült anyagok tulajdonságait. A szilikonból készült termékek egyedi módon beépíthető olyan helyre ahol már a hagyományos gumiból készült anyagok nem bírnák a rájuk ható külső behatásokat.

Szilikon görgő, szilikon henger tulajdonságai:

Egyéb gumikhoz képest hőállósága és hidegállósága, anyagtisztasága, tapadása messze felülmúlja az egyéb gumikból készült hengereket. Nem keményedik ki és nem repedezik meg, nagy flexibilitással rendelkezik.

Felületi struktúrája szerint lehet sima és bordázott kivitelű vagy selymes, kissé érdes fogású (a szerszámban a negatív forma homokfújt felületet kap)

Szilikon görgő, szilikon henger alkalmazási területei:

Használható továbbító hengerként legyen szó meleg vagy hideg környezetről.  Jó tapadása és csúszásgátló tulajdonsága miatt behúzó görgőként is alkalmazható. Sztatikus tulajdonságai miatt tisztító hengerként is kiváló, mivel a szilikon könnyen magához húzza a szöszt és a por szemcséket. Alkalmazható továbbá rezgéscsillapításhoz műszerek alá építve pl. HI-FI berendezéshez és hangfalakhoz szilikon lábnak. Bordázott felületű hengerek fémrúdra húzva fogantyúnak is használhatók. A szilikon hengerek alkalmasak vízzel hígítható festékek és folyékony vizes bázisú ragasztó egyéb anyagfelületre történő felviteléhez.

A szilikongumi görgők és hengerek nem használhatók olyan helyen ahol közvetlenül benzin, kerozin, ásványi zsírok vagy hígító érheti a felületét!

Szilikon görgő, szilikon henger hőállósága:

Hőállósága: -45C-+200C, emelt hőállóság esetén akár +275C

 

Szilikon görgő és szilikon henger termékeink megvásárolhatók webáruházunkban is:  **KLIKK**

Szilikon henger és görgő gyártás VIDEÓ

Hőálló szilikon görgő és szilikongumi henger szaküzlet címe:

Szilikon szaküzlet cím, eléhetőségek

Bondex Kft. szilikon szaküzlet
kis és nagykereskedés megrendelés felvétel és értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig  Sz-V:  zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu