Szilikon termékek gyártása prés és extruder technológiával

Szilikon termék gyártás és értékesítés. Bondex Kft 1991 óta gyárt az ipar, a gyógyszeripar az egészségügy és otthoni felhasználóknak szilikon termékeket. Szilikonfeldolgozó üzemünk Perbál községben 2,5 hektáros területen működik. Mindíg törekedtünk arra hogy kedves vásárlóinkat a legjobb minőségű termékekkel lássuk el, ezért 2004-ben bevezettük ISO 9001 minőségirányítási rendszerünket. Az ISO tanúsítvány nem csak a gyártást öleli magába hanem szilikon szaküzletünkben történő eladást is mely a vásárlók gyorsabb kiszolgálását és a rendelések jobb átláthatóságát teszi lehetővé. 

Szilikongumi extruder

Szilikon profil gyártás extruderen

A környezetvédelem nálunk kiemelt helyen szerepel, ezért az ISO 9001 minőségirányítási rendszerünk mellé bevezettük az ISO 14001 környezetvédelmi rendszert is.

Szilikon termék gyártás és értékesítés

Szilikonkaucsokból előállított termékeinket extruder és prés technológiával dolgozzuk fel. Gyártmányaink között megtalálhatók a nagy tisztaságú hőálló szilikon csövek, szilikon lemezek, szilikon profilok, szilikon zsinórok, szilikon szalagok, ajtó és ablakszigetelő profilok, kemenceajtó tömítések, préseléssel előállított szilikonból készült különböző alakú formadarabok, habosított szilikon termékek pl. habosított szilikon szalagok és habosított szilikon zsinórok, különböző sűrűségű és viszkozitású szilikon olajok, szilikon zsírok adalékokkal vagy adalékok nélkül, önthető szilikongumik általános ipari felhasználásra és kétkomponensű élelmiszeripari önthető szilikonok. 

Szilikon termék gyártás és értékesítés - szilikon prés

Szilikon termékek préselése

 

Termékpalettánkról nem hiányozhatnak a szilikon impregnálók, sírkőtisztítók, szilikon emulziók és szilikon tömítők (sziloplaszt). Szilikon üzemünk nem csak konkrét gyártással hanem konfekcionálással és nagy szériás ragasztással is foglalkozik a vevők szélesebb kiszolgálása érdekében. 

A megrendelt szilikon termékeinket csomagban történő kiszállítással is kérheti. A kiszállítást a postai MPL futár viszi ki.

Vállalunk egyedi vagy nagy szériás termékek gyártását rövid határidővel akár műszaki rajz vagy hozott minta alapján.

Szilikon termékein gyártásáról és az eladásról itt olvashat: **KLIKK**

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*