Szilikon tömítő profilok kemence ajtóhoz

Egyedi szilikon profilok gyártása 

Szilikon profil tervezés és gyártás. Vállalunk hozott mintadarab vagy műszaki rajz alapján szilikon profilok gyártását. Rövid határidővel a gyártáshoz szükséges szerszám tervezéssel együtt elkészítjük a szilikon profilt.

Szilikon profil tervezés és gyártás

Szilikon extruder szerszámok

Szilikon profil tervezés és gyártás. Sok partnerünk kér fel azzal hogy az általuk küldött vagy hozott profil minták alapján készítsük el a termékeket a megadott paraméterek alapján. Legtöbbször egyedi gépekhez keresnek szilikon tömítéseket, de Magyarországon sok külföldről behozott gép és nyílászáró is található, melyekbe külföldön gyártott szilikon profilokat építettek be a behozott termékekhez. Ezek beszerzése nehézkes, vagy horrorisztikus áron lehet csak megvásárolni. Egyes típusok beszerzése már megszűnt. Nekik szeretnénk segítségükre lenni hogy gyorsan és elérhető áron tudják beszerezni a szilikon tömítő profilokat, így csökkentve a határidőket és a költségeket.

Gyártott termékeink között megtalálhatók a kemenceajtó tömítések, autokláv tömítések, orvosi vagy kórházi hőlég sterilizáló készülékek tömítései, konyhai és ipari szigetelő profilok és nyílászáró tömítések (ablak és ajtó tömítések), faipari és húsipari szárítókhoz hőálló szilikon
profilok.

Hőálló szilikongumi profilok gyártása és tervezése, szilikon profilokról bővebben itt olvashat: *KLIKK*

 

Vélemény, hozzászólás?