Színes szilikon cső virágbot készítéshez

Szilikon cső ördögbothoz, zsonglőr játékokhoz, virágbothoz és cirkuszi kellékekhez

Színes szilikon cső gyártás ördögbot és virágbot készítéshez

Szilikon cső ördögbothoz: ki ne ismerné a közterületeken gyakran látható, nyilvános rendezvényeken zsonglőr trükkökben szerepelő ördögbot zsonglőr játékokat. Balatonnál, fesztiválokon és nagyobb eseményeken vagy kirakodó vásárokon mindíg megjelenik. 

szilikon cső virágbothoz

szilikon virágbot

Az ördögbot szett két segéd pálcából ( vezető pálcsa) és az ördögbotból áll. A nagy tapadás és az esztétikai megjelenés – az összhang nagyon fontos ennél az ügyességi játéknál. A botok anyaguk szerint lehetnek köldökcsapból vagy üvegszálból. Ezekre húzzák rá a vékony falvastagságú, nagy tapadó képessáégű szilikon csöveket melyeknek nem csak a tapadásban hanem az esztétikában is nagy szerepe van. 

Legyen szó a kereskedelmi forgalomba szánt standard színvilágú zsonglőr játékról, vagy speciális célokra készített kis szériás ördögbotokról, de akár a kiváló kézügyességgel rendelkező kreatív előadók egyedi készítésű és díszítésű üvegszálas szilikon bevonatú ördögbotok és virágbotok gyártásáról, szilikon szaküzletünkben különböző átmérőjű transzparens  valamint színes szilikoncsövekkel állunk a kivitelezők rendelkezésére. A nagy tapadású szilikon csövek használhatók cirkuszi játékokhoz és egyéb zsonglőr játékokhoz pl. a csövek hőállósága miatt tűzzel történő játékokhoz is. Cirkuszi segédeszközökön fogantyú bevonatához használható. Akár bordázott kivitelben is elkészítjük, igazodva a vevői igényekhez.

szilikon cső ördögbothoz

szilikon ördögbot

Szilikon cső gyártmányaink kiváló csúszásmentes tapadó felületet biztosítanak a vezetőpálcák és az ördögpálca felületén, lehetővé téve a  játék valamennyi trükkjének kiaknázását.

Az átlátszó szilikoncsövek a matricázott vezetőbotok bevonatára, még a színes szilikon cső termékek fedett színű pálca bevonatként alkalmazhatók. A rendeltetésszerű használat során a szennyeződött szilikon felület

mosószeres langyos vízzel könnyedén tisztán tartható. 

Szilikon csövek általános tulajdonságai: nagy rugalmasságú, kiváló tapadóképességű, nedvességnek és víznek ellenáll, bőrbarát anyag. Hosszú élettartammal rendelkezik, kültéren és beltéren is használható. Színes változatai esztétikus megjelenést tesznek lehetővé, áttetsző vékony falú szilikon csövek kiváló átlátszósággal rendelkeznek.

Rendelhető színes csövek : kék, piros, fehér, fekete, zöld, szürke, barna, vörös, sárga,

Raktárkészletről ördögbothoz szilikon csövek különböző átmérővel folyamatosan kaphatók !

Szilikon cső gyártmányainkról az alábbi linkre kattintva

kaphat bővebb információt :  *KLIKK*

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*