Szilikonfeldolgozó üzem

Szilikonfeldolgozó üzem

Szilikonfeldolgozó üzem – szilikon termék gyártás, préselt és extrudált szilikon termékek gyártása.  Szilikon üzemünk Perbál községben HTV szilikonból, melegen vulkanizált szilikon termékeket állít elő prés és extruder technológiával. Szilikon termék gyártó gépeink a legmodernebb technológiát képezik. Extruder üzemünk rendelkezik vízszintes és függőleges szilikon extruder gépsorokkal. Prés üzemünk különböző asztal méretű 50 T, 70T és 150 T nyomóerővel rendelkező présgépekkel, többek között a legmodernebb vákuumprésekkel is fel vannak szerelve a tökéletes termékek előállítása érdekében.

Fő gyártmánycsoportjaink közé tartoznak a szilikon csövek, szilikon lemezek, szilikon zsinórok, szilikon profilok, négyzetes és téglalap alakú szilikon szalagok, zárt cellás habosított szilikon termékek, habosított szilikon szalagok és zsinórok,  és a préselt szilikon formadarabok : szilikon vákuumszívó tappancsok, szilikon korongok, szilikon pumpabetétek, alakos szilikon tömítések, szilikon kábelátvezetők, szilikon alátétek, és szilikon lapos tömítések. 

Vállalunk kis és nagy szériás szilikon termékek gyártását rövid határidővel szerszám tervezéstől a késztermék kivitelezéséig műszaki rajz vagy hozott minta alapján. Nem csak általános hanem egyedi termékeket is legyártunk.

Előre egyeztetett paraméterek alapján vállalunk szilikon keverékek hengerszéken történő bekeverését is.

Vásárlóinkat előzetes egyeztetés alapján üzemünkben is kiszolgáljuk!

Szilikonfeldolgozó üzem videok: **KLIKK**

Képek szilikon üzemünkről:

Szerszám tervezéstől a késztermék kivitelezéséig

Ön megálmodja mi megvalósítjuk!

Cégünk vállalja rajz, 3D modell, vagy termékminta alapján extrudált profilok, préselt formadarabok gyártását, partnereink egyedi igényei szerint, az ahhoz szükséges szerszámok tervezésével és legyártásával együtt.

Segítséget nyújtunk a megfelelő anyagminőség kiválasztásában, keverékfejlesztésben, így biztosítva a termékkel szemben támasztott követelmények teljes mértékű kielégítését.
Egyesíteni tudjuk a modern technológia és a kisüzemi termelés minden előnyét, a kisszériás gyártást is korszerű gyártósorainkon legyen szó prés és extruder technológiáról.

Szerszámgyártás képei:

Bondex Kft. Szilikon üzem

Cím: 2074 Perbál Újmajor, HRSZ 131/7

Üzemi nyitvatartás: Hétfő – Péntek 7h-16h

Tel: 06-26-370-570
Fax: 06-26-370-574

Mobil: 0620 433 0413, 0620 922 6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

ÍRJON NEKÜNK ÜZENETET!