Igény esetén, a rendelt termékeket az MPL -el házhoz szállítjuk!

Bankkártyás fizetési lehetőség szaküzletünkben.

Szilikon szaküzlet

Szilikon szaküzlet termékkínálata több évtizedes tapasztalatok alapján a vevők szélesebb kiszolgálása érdekében folyamatosan bővül. Bondex Kft mindíg is törekedett arra hogy a vásárlókat maximálisan ki tudja szolgálni. A gyorsaság és a kitűnő minőség elengedhetelen a mai világban.

Fő termékcsoportunkhoz tartoznak a saját gyártású melegen vulkanizált szilikon termékek melyeket melegen vulkanizált HTV szilikonból állítunk elő. Ide tartoznak a szilikon csövek, szilikon profilok, szilikon lemezek, szilikon zsinórok, szilikon szalagok, és a préseléssel előállított szilikon formadarabok, zártcellás habosított szilikon zsinórok és szalagok.

Szilikon boltunkban ezen kívül megtalálhatók a kétkomponensű önthető szilikongumik ( RTV-2 szilikonok) , szilikon olajok, TKK és Motip szilikon spray-k és hőálló szilikon zsírok különböző kiszerelésben.

Festéshez és felújításhoz forgalmazunk szilikon és akril bázisú tömítőanyagokat és szilikon ragasztókat. Különböző anyagokhoz kínálunk pl. kövekhez és műkövekhez, cserepekhez és ásványi vakolatokhoz szilikon bázisú impregnáló anyagokat és tisztítószereket, melyek széles választékban állnak vásárlóink rendelkezésére.

Nem csak szilikon termékek találhatók szilikon szaküzletünkben hanem a beépítést szolgáló segédeszkzök is, pl. kinyomópisztolyok vagy a svéd bemarásos ablakszigetelő profilokhoz behengerlő szermámok is. Forgalmazunk saját szilikonból készült nyílászáró tömítések mellett ragasztható habosított EPDM gumiprofilokat is melyekkel gyorsan és egyszerűen leszigetelhetjük ajtóinkat és ablakainkat.

A szilikon termékeink ragasztásához Wacker E-41 és Wacker E-43 szilikon hőálló ragasztók is rendelkezésre állnak.

Szilikon szaküzletünk környékén mindíg talál parkolóhelyet. Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedési eszközökkel.

A vásárlás kényelmesebbé tétele érdekében több webáruházat is üzemeltetünk ahol otthonról vagy messziről is megrendelheti termékeinket.

Szilikon szaküzletünk címe: 1078 Bp. Murányi utca 48.

Szilikon webáruházunk linkje: **KLIKK**

Képek szilikon szaküzletünkről:

Bondex szilikon szaküzlet

Bondex szilikon szaküzlet
kis és nagykereskedelem

Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak: Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától-16 óráig  Sz-V:  Zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504

Mobil: 06 20 433-0413, – 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

ÍRJON NEKÜNK ÜZENETET!