Kétkomponensű szilikon öntés

Önthető szilikon webshop – webáruház

Kétkomponensű önthető szilikonok webáruháza

Önthető szilikon webshop a szoba hőmérsékleten kötő szilikongumik tárházát képviseli. Webshopunkban különböző típusú és keménységű önthető kétkomponensű szilikongumi kapható, melyek személyesen Murányi utcai szilikon szaküzletünkben vagy igény szerint kipostázva is átvehetők.

Az önthető szilikon webshop kizárólag szilikon termékek kereskedelmével foglalkozik ahol Rubosil és Silorub márkanévvel forgalmazunk szilikon öntőanyagokat.
Az önthető kétkomponensű szilikonok puhább és keményebb változatban kaphatók függően attól hogy milyen tárgyat szeretnénk kiönteni. A folyékony halmazállapotú szilikongumik segítségével negatív formák formákat önthet ki aprólékos vagy egyszerűbb formavilágig. Az önthető szilikon a legaprólékosabb részletességgel adja vissza a formákat és a kiöntendő tárgy felületi struktúráját.

Kétkomponensű szilikon szett - önthető szilikon webshop

Önthető szilikon szett finom formákhoz

Folyékony szilikongumik alkalmazási területei:

Az RTV-2 szobahőmérsékleten kötő szilikont ajánljuk hobbi alkalmazáshoz vagy kreatív szobrászathoz szobrok lenyomatainak készítéséhez – restauráláshoz valamint gipszstukkó készítéséhez. A folyékony szilikon alkalmas egyedi gyertya készítéshez szilikon gyertyaöntő formákhoz, élelmiszeripari szilikon alkalmazható cukrászati formákhoz: egyedi csokoládé formákhoz, egyedi tortadíszekhez, grillázs cukor készítéshez, jégkocka és bonbon formák készítéséhez. Az önthető szilikon használható továbbá méhészeknek műlép készítéshez, iparban egyedi prototípus gyártáshoz, rendőrségnél nyomrögzítéshez, állatkertekben állati és növényi lenyomatok készítéséhez, filmes szakmában álarcok, jelmezek és kellékek készítéséhez, egyedi szappan készítésnél szappanformák kiöntéséhez.

Önthető szilikongumi - önthető szilikon webshop

Kétkomponensű szilikon

Kétkomponensű anyagaink között megtalálhatók a folyékony halmazállapotú szilikon öntőanyagok és a kétkomponensű szilikon paszták melyek függöleges felületeknél nyújtanak nagy segítséget mikor függőleges felületekről szeretnénk negatív formát levenni.
Az önthető szilikon élethűen, a legapróbb részletessééggel adja vissza a kiöntendő tárgyak felületeinek struktúráját.

Az önthető szilikon webshop-ban mindenki megtalálja a számára ideális öntőanyagot, legyen szó szappan készítésről, gyertya öntésről, szobrászatról, növényi és állati lenyomatok készítéséről, nyomrögzítésről, műlép készítésről vagy egyedi cukrászati formák ( csokiforma) készítésről.
A kétkomponensű önthető szilikon megrendelhető és megvásárolható az alábbi címen:
www.szilikontermekek.hu vagy a www.szilikonwebaruhaz.hu

Termékeinket megrendelheti és megvásárolhatja az alábbi címen:

Bondex szilikon szaküzlet 1078 Bp. ,Murányi utca 48.
Tel.: 06-1-221-92-12, 06-1-220-91-77, 06-1-273-05-04
Mobil: 06-20-433-0413, 06-20-9-226-073,
e-mail:szilikontechnika@t-online.hu

Szilikon webshop  –  Szilikon webáruház  –  Szilikon webbolt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*