Színes szilikon D profil

Hőálló szilikon D tömítés

Hőálló kemence ajtó tömítő szilikon profilok gyártása általános és egyedi méretekben.

Hőálló kemenceajtó tömítés gyártás. Vállalunk műszaki rajz vagy hozott minta alapján kemenceajtóhoz. Magas hőállóságú tömítések gyártását melyek lehetnek üreges vagy tömör kivitelűek

Szilikongumi extruder

Szilikon extruder

A magas hőmérséklet vagy a pékipari kemencéknél a hőmérséklettel párosuló gőz hamar tönkreteszi a kemencék szigetelését A kemencéket az ipar különböző célra használja., Alkalmazza a pékipar kenyérsütő kemencéknek, ipar anyagok szárításához pl. műanyag granulátumokhoz, egészségügy sterilizáláshoz, a gyógyszeripar segédanyagok és kemikáliák szárításához. A kemencében kezelt vagy sütött termékekből kipárolgó anyagok vagy a gőz is roncsolhatják a tömítéseket. Ezek nagyban befolyásolják a szilikon tömítések élettartamát. A tömítést időnként ki kell cserélni, mert nem tudnak megfelelő tömítettséget elérni. A különböző kialakítású kemence ajtókon különféle formájú – alakú szilikon tömítésekkel vannak ellátva. Van ahol közönséges szilikon cső van befűzve a kemence ajtóba, de van olyan kemence is ahol nútba, sínbe, vagy lemez alá van mechanikus módon rögzítve a bonyolultabb alakú szilikon tömítés. Vannak kemence típusok ahol igen nehézkes a tömítőprofilok beszerzése, külföldi kemencéknél magas áron és hosszadalmasan lehet beszerezni a szigetelő szilikon profilokat. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani hogy gyorsan megoldást tudjunk nyújtani ha kemenceajtó tömítésekről van szó.

Hőálló kemenceajtó tömítés gyártás és értékeömítéstsítés

A hőálló szilikon szigetelő profilok használhatók pékipari kemencéhez, cukrászati és sütőipari sütő kemencékhez, húsipari füstölő ajtóhoz, faipari szárítókhoz, élelmiszeripari hőalagutakhoz és magas hőmérsékleten működő tartályokhoz.

Hőálló kemenceajtó tömítés gyártás - hőálló szilikon tömítések

Sütőipari kemence tömítések

Alakjukat tekintve lehetnek P alakú tömítések, omega profilok, D alakú profilok tömör és üreges kivitelben, de teljesen egyedi formákkal is rendelkezhetnek pl. házikó vagy 45 ο rugós kiképzéssel. A szilikongumi profilok beépítésük szerint lehetnek sínbe húzható, nútba pattintható és lemez alá rögzíthető kivitelűek.kemence tömítések 

Szilikon szaküzletünkben általános kemenceajtó tömítések raktárkészletről kaphatók a végtelenítésükhöz vagy rögzítésükhöz szükséges szilikon ragasztóval együtt.

Kemencetömítő szilikon profilok hőállósága:

-55C- tartós +275C

Hőálló kemence ajtótömítő szilikon profilok gyártása általános és egyedi méretekben.

A kemencék magas hőmérsékleten működnek ezért a kemenceajtó zsanérokat és kemence mozgó alkatrészeit kizárólag magas hőállóságú szilikonzsírral és olajjal lehet kenni. Szilikon boltunkban élelmiszeripari szilikonzsír és magas hőállóságú szilikon olajok különböző sűrűséggel folyamatosan kaphatók. A kemence tömítések ragasztásához vagy rögzítéséhez hőálló szilikon ragasztókat is vásárolhat nálunk.

Kemenece ajtó tömítéseinkről bővebben itt olvashat *KLIKK*

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*