Rubosil SR-FT elektronikai alkatrész beágyazó szilikon

Elektronikai beágyazó szilikon. Szoba hőmérsékleten térhálósodó, víztiszta folyékony önthető szilikon elektronikai beágyazó és kiöntő feladatokra.

Elektronikai beágyazó szilikon alkalmazási területei

Rubosil SR-FT kétkomponensű RTV-2 szilikongumi massza, elektronikai alkatrészek és áramkörök víztaszító, és elektromos szigetelő fedőréteg képzésére. Kötését követően rugalmas réteget képez, ami rázkódás ellen védelmet biztosít az elektromos alkatrészek számára. A kiöntött elektromos alkatrészeket védi por és nedvesség ellen, ezért ipari gépek és berendezéseknél is használható ahol ilyen jellegű anyagok érhetik az elektronikát. Kitűnő elektromos szigetelő tulajdonsággal rendelkezik.

Óriási előenye hogy a megkötött szilikon átlátszó anyagán keresztül a meghibásodott alkatrészeket könnyen ki lehet cserélni, a hiba feltárást gyorsan elvégezhető. Az elektronikai alkatrész cseréjét gyorsan elvégezhetjük úgy hogy a szilikont az alkatrész körvonalában megvágjuk, majd kanállal vagy csavarhúzó segítségével kiszedjük az anyagot a a hibás felület felett. A megkötött szilikongumi réteg hőtűrése -50 C -> +180 Celsius fok.

Rubosil SR-FT elektronikai beágyazó szilikon

Rubosil elektronika beágyazó és kiöntő víztiszta szilikon

Rubosil SR-FT kiöntő szigetelő szilikongumi használható mikroelektronikához, nyáklapok nedvesség és por elleni védelméhez, ipari számítógépek védelméhez, poros vagy nedves helyen működő ipari gépek vagy CNC vezérlésű gépek elektronikájához, hajózás és haditechnikai berendezések védelméhez.

A kétkomponensű elektronikai beágyazó szilikon tulajdonságairól bővebben itt olvashat: **KLIKK**

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*