Egyedi pálinkafőző szilikon tömítés gyártás

 Egyedi pálinkafőző szilikon tömítés gyártás magán és ipari felhasználóknak! Alkalmasak pálinkafőzők és illóolaj lepárló készülékek tömítéséhez – szigeteléséhez. 

Hőálló élelmiszeripari szilikongumi tömítések gyártása egyedi méretekben is! A pálinkafőző berendezésekben uralkodó belső gőznyomás és hő együttes jelenléte egy idő elteltével tönkreteszi a hőnek ellenálló szilikon tömítéseket, melyeket időnként cserélni kell. Az illóolaj lepárló készülékeknél a finom olajak a hő és a nyomás együttes hatására bele difundálnak a szilikon tömítésbe és azok emiatt időnként cserére szorulnak. Egyedileg gyártott pálinkafőzőkhöz a nem szabványos méretek miatt nehézkes a szilikon tömítések beszerzése. Ebben szeretnénk gyorsan segítséget nyújtani.

Az általunk gyártott hőálló szilikongumi pálinkafőző tömítések megfelelnek az élelmiszeripari előírásoknak. A szilikon anyag megfelel az amerikai FDA és a német BGVV előírásainak. A szilikon tömítőanyagok a pálinka párlat ízvilágát és zamatát nem befolyásolják. Az extrudált szilikon pálinkafőző tömítések különböző keménységben kaphatók, általános tömítéstechnikai feladatokhoz a közép kemény 60 ShoreA keménységű anyagokat szokták alkalmazni.

Egyedi pálinkafőző szilikon tömítés gyártás

Hőálló szilikon szalagok pálinkafőzőhöz

Vállalunk egyedileg gyártott pálinkafőző üstházhoz vagy pálinkafőző kupolához szilikon lapos tömítések és szilikon karimák gyártását rövid határidővel. A hőálló szilikon karimákat helyzetelő furattal vagy helyzetelő furat nélküli változatban is elkészítjük.

Nútba illeszthető tömítéseket is gyártunk pálinka lepárló készülékekhez melyek lehetnek kör, négyzetes vagy téglalap keresztmetszetűek. Ezeket zsinór vagy szalag formájában tudjuk raktárról adni. Ragasztással végteleníthetők.

A szilikonból készült tömítések tökéletes tömítettséget biztosítanak hosszú távon a pálinkafőző üstház és a pálinkafőző kupola között.

Raktárról több száz tömör és üreges kivitelű szilikon profil közül is válogathat. Ha egyedi elképzelése van, kérjük írja meg nekünk legyen szó keményebb vagy puhább tömítésekről, vagy egyedi alakú szilikon profilokról. 

Hőálló pálinkafőző szilikon tömítés gyártása egyedi méretek alapján!

 Standard és egyedileg gyártott lepárló készülékek és pálinkafőző berendezések üstházához és kupolájához pálinkafőző szilikon tömítések gyártása.

Ha pálinkafőzőhöz hőálló tömítést keres akkor jó helyen jár!

Rendeléseiket csomagban is elküldjük Önöknek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*