Önthető szilikon egyedi gyertya formákhoz

Kétkomponensű szilikongumi

Cukrászati önthető szilikon

Cukrászathoz önthető szilikon egyedi csokoládé és cukorka formákhoz 

Rubosil élelmiszeripari kétkomponensű szilikongumik széles választékban egyedi cukrászati formák készítéséhez.

Ajánljuk cukrászoknak, édesipari felhasználásra és otthoni hobbi célra.

A cukrászati önthető szilikon az édesipari felhasználók körében egyre jobban elterjedt anyag. A mai kor egyre szélesebb körben igényli a kézműves termékeket, melyekhez beletartozik az édesipar és cukrászat is. Vásárok és fesztiválok kiállító sttandjain feltűnően sok egyedileg megmintázott és egyedileg készített formák megtalálhatók. A kézműves fagylaltok mellett az egyedileg gyártott csokoládé, cukorka és egyedi ízesítésű torták is egyre népszerűbbek. A különleges ízek mellé az egyedi formavilág is párosul, hiszen az emberek első benyomását a termékről az eléjük táruló kép határozza meg. A vásárláskor döntésük fő meghatározó eleme az ízvilág és az esztétikum.

Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani szobahőmérsékleten kötő szilikon termékeinkkel, melyekkel bármilyen tárgyról élethű másolatot készíthetünk, és segítségével egyedi cukrászati formák alakíthatók ki. 

Cukrászathoz önthető szilikon

Önthető szilikon homogénre keverése

A cukrászati önthető szilikon termékeink kötés után gumiszerűen rugalmas anyaggá válnak, melyből a csoki formát vagy jégkockát könnyedén kiszedhetjük. Kiváló formalekövető tulajdonsággal rendelkeznek, a leg aprólékosabb formákat és azok struktúráját is élethűen adja vissza. Könnyen kezelhető anyag, bárki pillanatok alatt elsajátíthatja a szilikon öntés rejtelmeit.

A kétkomponensű cukrászati szilikon használható: egyedi csokoládé formákhoz és cukorka formákhoz öntősablonként, egyedi tortadíszek készítéséhez, muffin és puding formákhoz, egyedi jégkocka és grillázs cukorka, truffel és bonbon formához. Csak a cukrászok fantáziáján múlik, hogy milyen tárgyakról készüljön élethű másolat.

Élelmiszeripari szilikon öntés

Szilikon forma öntés

A Rubosil folyékony önthető szilikon különböző keménységben és kiszerelésben kapható. A puhább szilikon öntőanyagokat finomabb és aprólékosabb cukrászati formák öntéséhez javasoljuk, a keményebb szilikongumikat egyszerűbb csokoládé forma öntéshez kínáljuk. A rugalmas szilikon sablon többször használható, vízben mosható anyag, megfelel az élelmiszeripari követelményeknek.

 Élelmiszeripari alkalmazásokhoz kizárólag Rubosil K food katalizátorral használja, mert egyéb katalizátorok és edzők mérgezést okozhatnak! A Rubosil K food önthető szilikon edző FDA és élelmiszeripari követelményeknek megfelelő anyag melynek nincs mellékhatása. A katalizátort emberi és állati végtagok mintavételezésére is használhatják.

A cukrászati önthető szilikon-t használhatják kreatív cukrász mesterek és otthoni hobbi cukrászok egyaránt akik egyedi formákat szeretnének az ízvilággal párosítani.

Cukrászathoz önthető szilikon különböző keménységben elérhető igazodva az egyszerű és bonyolultabb formák elkészítéséhez.

„ Öntse formába elképzeléseit „

Önthető cukrászati szilikon anyagainkról és  öntőanyagokról itt olvashat bővebben: **KLIKK**

Cukrászathoz önthető szilikon itt vásárolható meg: **KLIKK**

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*