Nyílászáró tömítés az ablak szárnyban

Utólagos ablakszigetelő szilikon profil

Szilikon nyílászáró tömítések gyártása ajtóhoz és ablakhoz

Utólagosan beépíthető ajtó és ablak szigetelő szilikon profilok , ragasztható és nútba építhető szilikon tömítő gumik gyártása fa nyílászárókhoz.

Energiát spórolhat az ablak szigetelő szilikon profilok – Hun-strip szilikon szigetelő profilokkal melyeket perbáli üzemünkben külföldi gépsoron külföldi alapanyagokból gyártunk.

A növekvő energia árak mellet fontos ha lakásának vagy házának ablakai és ajtói szigeteltek legyenek. Nem csak a fűtésen tud spórolni, hanem az ajtó és ablak szigetelő szilikon profilok segítségével, nyáron a klimatizált helységek ráfordított energia költségein is takarékoskodhat. A por és pollenek nem tudnak bejutni a lakásba, a szmog és az utcai zaj is megszüntethető. Szilikon tömítések hosszú élettartammal rendelkeznek, kitűnő szigetelő tulajdonságú és nedvességgel – napsugarakkal szemben is ellenállók.

Szilikon beltéri ajtó tömítés - Ajtó és ablak szigetelő szilikon profilok gyártása

Beltéri ajtó tömítés

A szilikon nyílászáró tömítéseket ragasztható és nútba építhető változatban is gyártjuk melyek Murányi utcai szilikon szaküzletünkben raktárról folyamatosan kaphatók.

Ablak szigetelő szilikon profilok termékeink:

Svéd rendszerű  nútba hengerelhető O alakú tömítések 6 8 10 12 és 14 mm-es tömítő fejjel, 2,8 – 3,0 mm széles és 6 – 7 mm mély nútba rögzíthető kivitelben készülnek. SOFA vagy DUFA gyártmányú ablakokhoz szilikon embrió profilok és embrió kiváltó szilikon tömítéseket ajánljuk mely termékek 4 és 5 mm széles nútba rögzíthetők. Az általános szilikon szigetelő gumi termékeink fehér, fekete és barna színben raktárkészletről kaphatók !

 

A HUN-strip szilikon tömítések beépíthetők íves és szögletes régi és új fából készült nyílászárókba, legyen szó bejárati ajtóról, szobaajtóról, vagy pince és szoba ablakokról.

Szilikon ablakszigetelő gumi beépítése - Ablak szigetelő szilikon profilok gyártása

Szilikon ablaktömítés behengerlése

Gyártmányaink között megtalálhatók ragasztható,  műanyag és alumínium nyílászáró tömítések is melyeket nútba lehet építeni. A ragasztható szilikon nyílászáró tömítő profilok rögzítése kizárólag szilikon bázisú, ecetsavas szilikon ragasztókkal történhet. Erre a feladatra a német Wacker cég által gyártott Wacker E-43 típusú egy komponensű szilikongumi ragasztót ajánljuk. A szilikonragasztó kötési ideje 24 óra / mm rétegvastagság 50% relatív páratartalom mellett.

Öntapadós kivitelben habosított EPDM gumi tömítéseket is forgalmazunk , melynek az előnye hogy gyorsan beépíthetők.

Élettartamuk elmarad a szilikon szigetelő gumi profilok hosszú élettartamától.

A szilikon nyílászáró tömítésekről, ablak és ajtó tömítésekről bővebben  itt olvashat: **KLIKK**

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*